Geslaagde Samenergiek Dag Brunssum 2022

geslaagde Samenergiek Dag Brunssum 2022.

De organisatie en de deelnemers van deze energiedag kunnen terugkijken op een goed bezochte energiemarkt. Deze keer is het gehouden in het voormalige winkelpand van Kruidvat aan de Kerkstraat. Een globale telling van het aantal bezoekers en geïnteresseerden heeft zeker de grens van honderd gepasseerd.
Hierbij kon men de nodige informatie ontvangen bij de stands van Energiek Brunssum, de Gemeente Brunssum en de Woon Wijzer Winkel Limburg. Tijdens deze Energiedag was er ook een muzikaal intermezzo door Trio Friends. Bezoekers hebben meegedaan aan de verloting van een Energie Besparingspakket of een Energie Advies of een Quickscan. Deze prijzen werden aangeboden door Energiek Brunssum en Gemeente Brunssum. De winnaars waren familie de Jonge, Spierts en Echternech.
 

Al met al een geslaagde dag!

 
 
Samen

Brunssum heeft een energiecoöperatie: Energiek Brunssum. Elk inwoner van Brunssum kan daarvan profiteren. Energiek Brunssum verspreidt kennis om energie te besparen en werkt aan projecten om energie op te wekken. Wij doen op deze wijze wederom een beroep aan de burgers van Brunssum om lid te worden van Energie Brunssum en ook leden die het bestuur willen ondersteunen. Heeft u interesse laat het ons dan weten.

Rein van der Meer
Energiecoach

info@energiekbrunssum.nl
www.energiekbrunssum.nl