Energie coaches helpen u op weg naar een duurzamer huis

Eigen huis
Energiek Brunssum heeft energiecoaches voor het uitvoeren van een energiescan van uw woning in de Gemeente Brunssum. Zij helpen u op weg naar een duurzamer huis. U kunt bijna dagelijks berichten lezen over klimaatverandering en de noodzaak tot het overstappen naar duurzame energie. Het is duidelijk dat hiervoor nog een lange weg is te gaan. Toch kunnen wij allemaal al op korte termijn goede beginstappen zetten. Zeker nu de energierekening weer opnieuw gestegen is, is het zeker de moeite waard voor het laten uitvoeren van een energiescan.

Wij kunnen u helpen
Een energiecoach kan u op weg helpen om uw woning energiezuiniger te maken. De energiecoach komt bij u thuis voor het uitvoeren van een energiescan. Er wordt besproken en bekeken of er energiebesparende maatregelen in uw woning realiseerbaar zijn, zoals:
– bouwkundig: isolatie van muur, vloer, daken, beglazing
– installatie technisch: verwarming, warmtapwater en mechanische ventilatie
– elektro installatie: apparaten, verlichting en zonnepanelen
Tevens wordt gekeken of het eventueel gasloos uitvoeren van uw woning mogelijk is, toepassen van een hybride- of all-electric warmtepomp.

Alle gegevens worden verzameld en in een adviesrapport verwerkt.
In dit rapport staan allerlei suggesties voor de besparingen, de investeringen, de terugverdientijd en de subsidiemogelijkheden.

Kosten
Een energiescan kost € 75,00 incl. BTW
De kosten voor het lidmaatschap van onze coöperatie bedragen jaarlijks € 10,00 incl. BTW.

Doen
Als u belangstelling heeft voor het laten uitvoeren van een energiescan kunt u zich aanmelden via info@energiekbrunssum.nl
Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden als lid bij Energiek Brunssum, neem dan contact op met ons!